Huidverbetering

Wat is Biopulse therapy?

BioPulse Therapy is een 100% natuurlijke, intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage. Tevens heeft de behandeling een sterk verstevigende en liftende werking (natural face lifting).

Tijdens het indrogen geeft het masker een pulserend gevoel (vandaar de naam BioPulse).

Het pulserende gevoel geeft aan dat er zuurstofrijk bloed naar de huid vervoerd wordt, zodat collageen en elastine beter en sneller aangemaakt kunnen worden. Ook worden afvalstoffen en opgehoopte toxinen afgebroken en afgevoerd. Het masker blijft gedurende 45 minuten aangebracht en wordt daarna afgenomen met een wasmassage. Je huid kleurt tijdens het masker tijdelijk rood en vaak zijn kleine, rode bloedvaatjes te zien in je huid. Dit is een positief en niet schadelijk effect, zuurstofrijk bloed is namelijk helder rood van kleur. Wanneer dit zuurstofrijke bloed naar je huid wordt vervoerd wordt, kan dit zichtbaar zijn. Het is belangrijk voor vele gezonde processen in je huid en in je lichaam. De mate van roodheid is verschillend per persoon en trekt vanzelf binnen enkele uren weg.

Wat is het effect van BioPulse Therapie?

- Anti-aging, lifting en versteviging
- Aanmaak van collageen en elastine
- Afvoeren van afvalstoffen en toxinen
- Verhelderen van hyperpigmentatie
- Verwijderen van dode huidcellen
- Verwijdering van verstopte poriën
- Reguleren van de talgproductie
- Bestrijden van vrije radicalen.

Hoe ziet de behandeling eruit?

- Oppervlakte reiniging
- Onzuiverheden verwijderen
- Epileren van de wenkbrauwen
- Huid voor behandelen met een complex van peptiden en vitamine C
- Anti Aging serum
- BioPulse masker aanbrengen, 45 min inwerktijd
- Calendula oil exiler
- Anti Aging Protect Cream spf 50+Na de behandeling krijgt u een anti-aging spf 50+ travelsize mee naar huis om de dagen na de behandeling te gebruiken en je huid goed te beschermen

Tarief: €85,-
Duur: 90 minuten

De perfecte combinatie om sneller een beter resultaat te krijgen.

BioPulse Microneedling Treatment

Voor een stevige, meer elastische huid. Fijne lijntjes en rimpels. Bij deze behandeling wordt de BioPulse behandeling gecombineerd met microneedling. De effectiviteit en extra collageen-opbouw wordt tijdens deze combinatie tot 50% verhoogd, waardoor je in kortere tijd intensievere resultaten kan halen.

Tarief: € 120,00
Duur: 100 minuten

Belangrijke punten:

- De behandeling is voor elk huidtype en huidskleur geschikt. Ben je zwanger of geef je borstvoeding, dan kan je deze behandeling beter uitstellen.

- De roodheid is meestal binnen enkele uren weg, soms zelfs al na 30 minuten. In de dagen na de behandeling kan je huid nog af en toe wat rozig kleuren op de delen waar het masker is aangebracht.

- Je huid kan na de behandeling warm en trekkerig aanvoelen, alsof je te lang in de zon hebt gezeten. Dit gevoel trekt binnen 24-48 uur weg.

- Vermijd de zon gedurende de eerste 24 uur. Zonnebank dient minimaal 7 dagen te worden vermeden. Bij blootstelling aan de zon is het belangrijk om de Anti-Aging Protect Cream spf50+ aan te brengen.

- Drink na de behandeling gedurende de dag minimaal 2 liter water.

- Vermijd gedurende 24 uur de sauna en fysieke inspanning zoals sporten.

- Om het resultaat te vergroten wordt een kuur van meerdere behandelingen aangeraden (6-8 behandelingen).

Wat is Microneedling?

Bij deze behandeling werken we met een dermapen, dit apparaat heeft zeer fijne naaldjes waarmee als het ware kleine kanaaltjes in de huid worden gemaakt. Door deze kanaaltjes kunnen tot wel 80% meer werkstoffen dieper in de huid opgenomen worden. De reactie van ons lichaam hierop is de activatie van het natuurlijke wondgenezingsproces.

Doordat de naaldjes loodrecht en met een hoge snelheid de huid in gaan wordt de huid niet beschadigd, maar juist geactiveerd. De behandeling wordt veelal toegepast om algehele huidverbetering te realiseren. Hierbij spelen collageen en elastine een belangrijke rol. Deze vezels hebben grote invloed op de stevigheid en elasticiteit van de huid.

Door te veel zonlicht of het natuurlijke verouderingsproces neemt de aanmaak van deze vezels af. De behandeling met de Dermapen zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt.

De behandeling is geschikt voor de volgende toepassingen:

- Huidverjonging.
- Huidverbetering.
- Pigmentvlekken.
- Littekens (Acné).
- Grove poriën.
- Striae.
- Fijne lijntjes & rimpels.

De dermapen behandeling is geschikt voor alle huidtypen en heeft een korte hersteltijd.

Hoe ervaart u de behandeling?

De behandeling voelt aan als kleine prikjes in de huid, welke minder pijnlijk zijn dan een rolbehandeling, en goed te verdragen is zonder verdoving. Wordt de behandeling op gevoelige plekken uitgevoerd, dan kan er indien gewenst gebruik worden gemaakt van Emla- Crème. Deze crème wordt een uur voor de behandeling aangebracht en geeft een verdovende werking. (crème enkel te verkrijgen op recept bij de huisarts)

Hoe ziet de microneedling behandeling eruit?;

- Oppervlakte reiniging
- Onzuiverheden verwijderen
- Epileren van de wenkbrauwen
- Pre Peel solution
- Microneedling
- BioActive Vitamine C
- Kalmerend Aloë Gera gel masker
- Tijdens het masker een schouder en nek massage
- Calendula oil elixer
-Anti Aging Protect Cream SPF-50+

Na de behandeling krijgt u een anti-aging spf 50+ travelsize mee naar huis om de dagen na de behandeling te gebruiken en je huid goed te beschermen.

Tarief: €87,50
Duur: 60 minuten

Het resultaat.

Na een aantal dagen zal het resultaat van de behandeling langzaam zichtbaar worden. Na meerdere behandelingen met de Dermapen zal de huid vele malen strakker en steviger aanvoelen.

- De huid zal zich herstellen en vernieuwen, er is nieuw collageen aangemaakt en de huid wordt strakker, gladder en steviger.
- Vermindering rimpels.
- Poriën worden verfijnd.
- De huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder.
- Vermindering van diffuse roodheid zoals bij Rosacea.
- Pigmentvlekken nemen af.
- Stimuleert de doorbloeding.
- Littekens worden gladder, minder zichtbaar en egaler. Wij bieden kuurbehandelingen aan en losse behandelingen.Bij de eerste behandeling van een kuur krijg je een serum passend bij uw huidtype om te gebruiken de dagen na de behandeling t.w.v €32,95!


Startkuur 4 behandelingen €365,-
Startkuur 6 behandelingen €550,-
Startkuur 8 behandelingen €680,-

Wil je de behandeling eerst een keer ervaren? Dan hebben we een proefbehandeling voor €82,50 euro.

Wat is Dermaplaning?

Dermaplaning is een non-invasieve huidverbeterende behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende en frisse huid. Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt. Zonder te schuren of de huid te beschadigen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd. Het is een pijnloze behandeling. De behandeling is bovendien geschikt voor alle huidtypen. Na afloop kan de huid een beetje rood zijn, maar doorgaans is er geen ‘downtime’.

LET OP: Dermaplaning veroorzaakt GEEN dikke of zwarte haren!

De behandeling

Na het prepareren van de huid wordt de met een speciaal mesje de Dermaplaning behandeling uitgevoerd. Na de behandeling wordt BioActive Vitamin C (20%) aangebracht en vervolgt met een intensief masker.

Als nabehandeling wordt er gekozen voor een serum passend bij het huidtype. De behandeling wordt altijd afgesloten met een zonnefactor SPF-50+. Het mooie aan een dermaplaning behandeling is dat het resultaat direct zichtbaar en voelbaar is. De huid heeft een gezonde glans en voelt zijdezacht aan. Ook zijn eventuele acnelittekens, pigmentvlekjes en fijne lijntjes minder goed zichtbaar.

Daarbij is een voordeel dat make-up mooier en gelijkmatiger aangebracht kan worden. Ook blijft het beter zitten. Uiteraard groeien de haartjes weer terug en ook de dode huidcellen stapelen zich na verloop van tijd weer op. Na 4 tot 8 weken kan de behandeling herhaald worden.

Wat zijn de voordelen van Dermaplaning voor je huid?

- Het verwijdert dode huidcellen
- Het verwijdert donsharen
- Oppervlakkige pigmentvlekken verminderen
- De huid krijgt een mooie glans
- Het zorgt ervoor dat actieve werkstoffen uit cosmetica beter worden opgenomen

Wanneer mag je geen Dermaplaning ondergaan?

- Als je retinoïde crème of tabletten gebruikt
- Als je tot 14 dagen tevoren een antibiotica kuur hebt gebruikt
- Wanneer je actieve acne hebt
- Wanneer je huid beschadigd is
- Wanner je tot 14 dagen tevoren een chemische of kruidenpeeling hebt ondergaan

Hoe ziet de Dermaplaning behandeling eruit?;

Wij bieden 2 diverse behandelingen aan.

Basis Dermaplaning;

- Oppervlakte reiniging
- Dermaplaning
- Anti Aging Protect Cream SPF-50+ of nachtcème

Tarief: €49,50
Duur: 45 minuten

Totale Dermaplaning;

- Oppervlakte reiniging
- Diepte reiniging d.m.v. peeling
- Onzuiverheden verwijderen
- Epileren van de wenkbrauwen
- Pre Peel solution
- Dermaplaning
- BioActive Vitamine C
- Ontspannende massage van hals, nek en decolleté
- Vliesmasker
-Anti Aging Protect Cream SPF-50+ of nachtcrème

Tarief: €79,-
Duur: 75 minuten