Losse behandelingen

epileren
beautycentrum-onder-de-linden-20110411242955

Losse behandelingen

Wenkbrauwen epileren €12,-
In combinatie met een behandeling €8,-

Wenkbrauwen verven & epileren €15,-
In combinatie met een behandeling €12,50

Wimpers of wenkbrauwen verven €10,-
In combinatie met een behandeling €8,50

Wimpers & wenkbrauwen verven €17,50
In combinatie met een behandeling €12,50

Voetmassage - 25 minuten €21,-
In combinatie met een behandeling €18,50

Gezichtsmassage - 15 minuten €10,-
Gezichtsmassage - 30 minuten €20,-

Voetbehandeling - 60 minuten €32,50

Ontharen

Kin €10,-
In combinatie met een behandeling €7,50

Bovenlip €10,-
In combinatie met een behandeling €7,50

Rug €25,-

Armen €20,-

Onderbenen €25,-

Onder & bovenbenen €32,50

Oksels €15,-

Diverse maskers om bij te boeken bij een harsbehandeling of gezichtsbehandeling

Gouden Collageen gezichtsmasker €5,-

Een anti-rimpel en verstevigend gezichtsmasker die bestaat uit 24 karaats goud, Hyaluron, Collageen, Allantoin, Rozen olie en Groene druiven olie. Het masker zorgt voor een hogere elasticiteit van de huid, het masker hydrateert, het verminderd rimpels en het verminderd pigmentvlekken.

Gouden Collageen oog contour pads €3,-

Een heerlijk ontspannend en hydraterend oogpad. Vermindert wallen, fijne lijntjes en donkere kringen onder de ogen. Bevat een hoge concentratie mineralen en natuurlijk collageen afkomstig uit een cactus plant. Daarnaast worden vermoeid uitziende ogen verlicht. Het oogmasker verhoogt de natuurlijke productie van collageen en zorgt een frisse uitstraling.

Vliesmaskers €5,-

Het kaviaar vliesmasker verbetert de huidstructuur en vermindert rimpels. Kaviaar is rijk aan vitaminen, mineralen en proteïnen. Ze stimuleren de aanmaak van nieuwe cellen en verstevigen de huid. De huid wordt frisser en krijgt een betere doorbloeding.

Het hyaluronzuur vliesmasker zorgt voor effectieve, langdurige hydratatie en stevigheid. Het lichaamseigen hyaluronzuur geeft de huid direct meer volume en vult rimpels en expressie lijnen direct zichtbaar op. Verhoogt de elasticiteit van de huid en versnelt de regeneratie.

Het Aloë vera vliesmasker zorgt voor een gezonde en gehydrateerde huid. Het aloë vera extract werkt verzachtend en kalmerend. Geschikt voor alle huidtypes. Ideaal voor de droge en gevoelige huid.

Peel-off maskers €5,-

Het algen masker is diep reinigend en heeft adstringerende eigenschappen. De spankracht van de huid wordt verbeterd en de doorbloeding gestimuleerd. Het masker zorgt voor een stralende teint en een evenwichtige huidstructuur. Een huid met grove poriën wordt door het gebruik fijner en gladder.

Peel-off masker met natuurlijke klei uit de oceaan. Speciaal voor de jonge, gecombineerde en vette huidtypes. De natuurlijke ingrediënten hebben een zuiverende en talg regulerende werking. Maakt de huid schoon en fris. Geschikt voor de normale/gecombineerde vette huid.

Actief 23 karaats goud masker. Door gebruik te maken van ultra fijne 23 karaats gouddeeltjes, zorgt het ervoor dat de overige bestandsdelen sneller door de huid worden opgenomen ( goud=geleider). Het verzacht, verjongt, hydrateert en werkt verhelderend.

Hydraterend peel-off masker met hyaluronzuur en natuurlijke rozenblaadjes. Het masker heeft sterke hydraterende eigenschappen, geschikt voor de vermoeide en vale huid.

Hydraterend collageen masker met jasmine essentiële olie. Zorgt voor de aanmaak van collageen om fijne rimpeltjes rondom de ogen, neus en lippenplooi te verminderen. Gaat huidveroudering tegen.