Losse behandelingen

epileren
beautycentrum-onder-de-linden-20110411242955

Losse behandelingen

Wenkbrauwen Shapen €18,50
Waxen/epileren & knippen
In combinatie met een behandeling €8,50

Wenkbrauwen Shapen & Verven €24,50
Waxen/epileren/knippen & verven
In combinatie met een behandeling €16,50

Wimpers verven €19,50
In combinatie met een behandeling €10,-

Wenkbrauwen Shapen/verven & Wimpers verven €32,50
In combinatie met een behandeling €27,50

Voetmassage - 25 minuten €27,50
In combinatie met een behandeling €19,50

Gezichtsmassage - 15 minuten €22,50
Gezichtsmassage - 30 minuten €32,50

Voetbehandeling - 60 minuten €34,50

Ontharen

Kin €10,-
In combinatie met een behandeling €7,50

Bovenlip €10,-
In combinatie met een behandeling €7,50

Rug €25,-

Armen €20,-

Onderbenen €25,-

Onder & bovenbenen €32,50

Oksels €15,-

Henna Brows €30,-

Tijdens deze behandeling worden uw wenkbrauwen eerst in model gebracht door middel van epileren/harsen en knippen en daarna geverfd met Henna. Het grote voordeel hiervan is dat niet alleen de haartjes, maar ook de huid onder uw wenkbrauwen mee wordt geverfd. Uw wenkbrauwen zijn dus niet alleen gekleurd, maar lijken ook direct veel voller. Dit betekent dus dat u uw wenkbrauwen een aantal weken niet meer hoeft te tekenen en poederen. Zeker voor dames met weinig wenkbrauw groei zijn Henna brows de oplossing.

De henna blijft ongeveer 2 weken op de huid & 6 weken op de haartjes.

119934663_626721314656595_8082287432771880240_o

Diverse maskers om bij te boeken bij een harsbehandeling of gezichtsbehandeling

Gouden Collageen gezichtsmasker €5,-

Een anti-rimpel en verstevigend gezichtsmasker die bestaat uit 24 karaats goud, Hyaluron, Collageen, Allantoin, Rozen olie en Groene druiven olie. Het masker zorgt voor een hogere elasticiteit van de huid, het masker hydrateert, het verminderd rimpels en het verminderd pigmentvlekken.

Gouden Collageen oog contour pads €3,-

Een heerlijk ontspannend en hydraterend oogpad. Vermindert wallen, fijne lijntjes en donkere kringen onder de ogen. Bevat een hoge concentratie mineralen en natuurlijk collageen afkomstig uit een cactus plant. Daarnaast worden vermoeid uitziende ogen verlicht. Het oogmasker verhoogt de natuurlijke productie van collageen en zorgt een frisse uitstraling.

Vliesmaskers €5,-

Het kaviaar vliesmasker verbetert de huidstructuur en vermindert rimpels. Kaviaar is rijk aan vitaminen, mineralen en proteïnen. Ze stimuleren de aanmaak van nieuwe cellen en verstevigen de huid. De huid wordt frisser en krijgt een betere doorbloeding.

Het hyaluronzuur vliesmasker zorgt voor effectieve, langdurige hydratatie en stevigheid. Het lichaamseigen hyaluronzuur geeft de huid direct meer volume en vult rimpels en expressie lijnen direct zichtbaar op. Verhoogt de elasticiteit van de huid en versnelt de regeneratie.

Het Aloë vera vliesmasker zorgt voor een gezonde en gehydrateerde huid. Het aloë vera extract werkt verzachtend en kalmerend. Geschikt voor alle huidtypes. Ideaal voor de droge en gevoelige huid.

Peel-off maskers €5,-

Het algen masker is diep reinigend en heeft adstringerende eigenschappen. De spankracht van de huid wordt verbeterd en de doorbloeding gestimuleerd. Het masker zorgt voor een stralende teint en een evenwichtige huidstructuur. Een huid met grove poriën wordt door het gebruik fijner en gladder.

Peel-off masker met natuurlijke klei uit de oceaan. Speciaal voor de jonge, gecombineerde en vette huidtypes. De natuurlijke ingrediënten hebben een zuiverende en talg regulerende werking. Maakt de huid schoon en fris. Geschikt voor de normale/gecombineerde vette huid.

Actief 23 karaats goud masker. Door gebruik te maken van ultra fijne 23 karaats gouddeeltjes, zorgt het ervoor dat de overige bestandsdelen sneller door de huid worden opgenomen ( goud=geleider). Het verzacht, verjongt, hydrateert en werkt verhelderend.

Hydraterend peel-off masker met hyaluronzuur en natuurlijke rozenblaadjes. Het masker heeft sterke hydraterende eigenschappen, geschikt voor de vermoeide en vale huid.

Hydraterend collageen masker met jasmine essentiële olie. Zorgt voor de aanmaak van collageen om fijne rimpeltjes rondom de ogen, neus en lippenplooi te verminderen. Gaat huidveroudering tegen.

Led licht therapy (i.c.m een behandeling)

Wat is LED lichttherapie?

In de jaren tachtig is LED therapie ontwikkeld door de NASA met als doel het verbeteren van de wondgenezing en het bevorderen van weefselgroei in de ruimte. Inmiddels heeft de wetenschap uitgewezen dat LED therapie de celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en weefsels repareert. LED therapie is daarmee een effectieve behandelmethode voor huidverjonging en algemene huidverbetering, maar ook voor andere huidaandoeningen.

Behandelmogelijkheden zijn:

-Acné, onzuiverheden en ontstekingen
-Fijne lijntjes en rimpels
-Grove poriën en grove huidstructuur
-Huidveroudering en huidverslapping
-Oppervlakkige littekens
-Pigmentvlekken
-Post care, na cosmetische of medische
ingrepen
-Wondgenezing

Welke kleur doet wat met de huid:

Rood licht.

Rood licht komt wat dieper in de huid en werkt huid verbeterend. Deze golflengte stimuleert de productie van de fibroblasten (is de belangrijkste cel van het bindweefsel) bij de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid strakker en voller wordt. De huidstructuur en de spankracht van de huid verbeteren. Daarnaast wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Ideaal voor de behandeling van pigmentvlekken, zonlichtbeschadigingen, wondjes, huidverslapping en huidveroudering.

Blauw licht.

Het blauwe licht komt het minst diep in de huid en werkt vooral oppervlakkig. Deze golflengte wordt ingezet bij acne en verbetert de huid door het creëren van zuurstof op de juiste diepte waardoor de Proprioni bacterie (die in veel gevallen voorkomt bij acne) vernietigd wordt. Hierdoor zullen puistjes en roodheden verminderen en worden huidontstekingen bestreden en/of voorkomen. Ook na een peeling of microneedling is het blauwe licht aan te bevelen.

Wit licht.

Deze kleur zorgt voor herstellende energie en een verbeterde doorbloeding, waardoor ontstekingsprocessen worden geremd en wondgenezing wordt bevordert. Vermindert pigmentatie en zorgt voor een verstrakking en verbetering van het huidweefsel

Groen licht.

Het groene licht herstelt pigmentvlekken, reduceert fijne lijntjes, voedt de ouder wordende huid, versnelt het herstel proces van wondgenezing en maakt littekens lichter.

Geel licht.

Verbetert de zuurstof in de cellen van de huid, geeft de huid weer energie,verbetert de hydratatie in de huid, behandeld een rode huid, vermindert zichtbare rimpels.

Paars licht.

Speciaal in de behandeling van acné en acné-littekens heeft deze kleur een goed herstellend effect.

Licht blauw licht.

Versnelt de energie in de cellen van de huid. Positieve rol bij de bevordering van de stofwisseling.

Tarief: (i.c.m een behandeling) €10,-
Duur: 20 minuten