Microneedling

Wat is Microneedling?

Bij deze behandeling werken we met een dermapen, dit apparaat heeft zeer fijne naaldjes waarmee als het ware kleine kanaaltjes in de huid worden gemaakt. Door deze kanaaltjes kunnen tot wel 80% meer werkstoffen dieper in de huid opgenomen worden. De reactie van ons lichaam hierop is de activatie van het natuurlijke wondgenezingsproces.

Doordat de naaldjes loodrecht en met een hoge snelheid de huid in gaan wordt de huid niet beschadigd, maar juist geactiveerd. De behandeling wordt veelal toegepast om algehele huidverbetering te realiseren. Hierbij spelen collageen en elastine een belangrijke rol. Deze vezels hebben grote invloed op de stevigheid en elasticiteit van de huid.

Door te veel zonlicht of het natuurlijke verouderingsproces neemt de aanmaak van deze vezels af. De behandeling met de Dermapen zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt.

Beautician performs a needle mesotherapy treatment on a woman's face

De behandeling is geschikt voor de volgende toepassingen:

- Huidverjonging.
- Huidverbetering.
- Pigmentvlekken.
- Littekens (Acné).
- Grove poriën.
- Striae.
- Fijne lijntjes & rimpels.

De dermapen behandeling is geschikt voor alle huidtypen en heeft een korte hersteltijd.

Hoe ervaart u de behandeling?

De behandeling voelt aan als kleine prikjes in de huid, welke minder pijnlijk zijn dan een rolbehandeling, en goed te verdragen is zonder verdoving. Wordt de behandeling op gevoelige plekken uitgevoerd, dan kan er indien gewenst gebruik worden gemaakt van Emla- Crème. Deze crème wordt een uur voor de behandeling aangebracht en geeft een verdovende werking. (crème enkel te verkrijgen op recept bij de huisarts)

Na de behandeling.

Afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak en de lengte van de naalden zal de huid er roze/rood uit gaan zien. Bij sommige huidtypes zal dit snel verdwijnen, bij andere kan de roodheid enkele dagen aanblijven. Bij een diepere behandeling kan de huid licht gaan schilferen. Dit is een positief effect omdat de dode huidcellen “afschilferen” en nieuwe huidcellen worden aangemaakt. Wij adviseren om de huid goed te beschermen met een SPF 30 en in de opvolgende dagen een serum aan te brengen op de behandelde huid. Bij de eerste behandeling krijgt u een serum mee!

Het resultaat.

Na een aantal dagen zal het resultaat van de behandeling langzaam zichtbaar worden. Na meerdere behandelingen met de Dermapen zal de huid vele malen strakker en steviger aanvoelen.

Wij bieden kuurbehandelingen aan en losse behandelingen.Bij de eerste behandeling van een kuur krijg je een serum met hyaluronzuur voor na de behandeling t.w.v €32,95!Startkuur á 4 behandelingen €385,-
Startkuur á 6 behandelingen €585,-
Startkuur á 8 behandelingen €785,-

Wil je de behandeling eerst een keer ervaren? Dan hebben we een proefbehandeling voor €84,50 euro.

Microneedling behandeling €95,-
75 minuten

Na de intake en huidanalyse starten we de behandeling met een oppervlakte en dieptereiniging. Daarna brengen we een serum met hyaluronzuur aan op de huid en gaan deze insluizen door middel van de dermapen. Na de behandeling met de dermapen leggen we het gouden collageen masker bij u op, het masker hydrateert, verminderd rimpels en pigmentvlekken en zorgt voor een hogere elasticiteit van de huid. Tijdens de inwerktijd van het masker geniet u van een massage van decolleté, schouders, nek en hoofdhuid. We sluiten de behandeling af met een dag- of nachtcrème.

- De huid zal zich herstellen en vernieuwen, er is nieuw collageen aangemaakt en de huid wordt strakker, gladder en steviger.
- Vermindering rimpels.
- Poriën worden verfijnd.
- De huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder.
- Vermindering van diffuse roodheid zoals bij Rosacea.
- Pigmentvlekken nemen af.
- Stimuleert de doorbloeding.
- Littekens worden gladder, minder zichtbaar en egaler.

Kortom: De huidconditie zal vele malen beter worden en u krijgt uw stralende huidteint weer terug!